Upis 2019/2020

Naši uspesi

Прво и друго место за чоканску средњу школу

28.04.2015

На 19. Републичком такмичењу фризера одржаном у Сремској Митровици 27. и 28. априла, Хемијско-прехрамбена средња школа поновила је свој успех у односу на прошлу годину.

Ученик Шољмоши Лехел освојио је прво место у категорији степенастог шишања и креације фризуре и друго место у укупном пласману, док је сама школа, од 14 школа учесница, заузела златно  друго место у укупном пласману и треће место у женском шишању.

Валентина Кери, златна боксерка

01.02.2014

Валентина Кери, ученица трећег разреда Хемијско-прехрамбене средње школе у Чоки, смер техничар за заштиту животне средине, недавно је у Врбасу на III  „Купу нација“ освојила златну медаљу у боксу за жене.

Наши ученици на Меморијалном Кири такмичењу

11.03.2013

На  регионалном Меморијалном Кири такмичењу из хемије, које је одржано 09. марта 2013. г.  у Гимназији са домом за талентоване ученике Бољаи,  учествовали су и ученици Хемијско-прехрамбене средње школе из Чоке у пратњи професорке Ержебет Бичкеи. Кинга Балаша, Лила Балаша и Арпад Коша су се пласирали у финале такмичења које ће се одржати 11. маја 2013. г. у Солноку.

Циљ овог такмичења је боље упознавање младих са хемијом и њеном применом у свакодневном животу. Осим учесника из Војводине, на овом такмичењу су учествовали још и ученици из Мађарске и Румуније.

Naša škola je učestvovala na lingvističkim danima "Szarvas Gábor"u Adi

11.Oktobra 2012.g. u Adi su počeli  dani lingvistički dani"Szarvas Gábor ". U ime biblioteke i društva direktorica i pretsednica istog, dr Hódi Éva je pozdravila prisutne. 

Prvog dana je komisija,u sastavu: dr Hódi Éva, dr.Molnár Csikós László akademski prof. i Csincsik Rózsa prof. Mađarskog jezika,proglasila rezultate konkursa i podelila nagrade. 

Konkurs je raspisan za srednjoškolce, pod naslovom "Magyar a szöveg és mégsem értem"."Tekst je na mađarskom a ipak ga ne razumem" U ovoj kategorije Anett Jablonszki,  učenica naše škole osvojila III. mesto. 

O nama u slikama

Kontakt:

tel/fax +381/230-71-056
info@hpscoka.edu.rs
23320 Čoka
Moša Pijade 28.