Школска библиотека

Sikereink

Прво и друго место за чоканску средњу школу

28.04.2015

На 19. Републичком такмичењу фризера одржаном у Сремској Митровици 27. и 28. априла, Хемијско-прехрамбена средња школа поновила је свој успех у односу на прошлу годину.

Ученик Шољмоши Лехел освојио је прво место у категорији степенастог шишања и креације фризуре и друго место у укупном пласману, док је сама школа, од 14 школа учесница, заузела златно  друго место у укупном пласману и треће место у женском шишању.

 На свечаном пријему победника у средњој школи, директор Терек Тибор је угостио награђене ученике, професоре и председника општине Ференца Балажа. Тим средње школе састојао се из ученика: Шољмоши Лехела, Алмаши ЖанетВалентине Винце, које је предано припремала професорка праксе Ева Котхенц и Тамаре Соколов, која се спремала уз сугестије професорке Јелене Комљеновић.

„За 12 година бити четврти пут први у Србији, велика је ствар. Зато честитам од свег срца ученицима и професорима“, истакао је директор школе. Председник општине се придружио честиткама нагласивши да је постигнут успех одраз рада, талента и квалитета.

М.М.И.

O nama u slikama

Kontakt:

tel/fax +381/230-71-056
info@hpscoka.edu.rs
23320 Čoka
Moša Pijade 28.