Iskolakönyvtár

Cikk

Kárpát-medencei diákönkormányzatok találkozója

2015/10/30

2015. október 23-30. között a csókai Vegyészeti-Élelmiszeripari Középiskola néhány tanulója részt vett a magyarországi Nyíregyházán megrendezett Kárpát-medencei Diákönkormányzatok Találkozóján. A találkozón Szlovákiából, Ukrajnából, Erdélyből, Magyarországról és a Vajdaságból érkezett mintegy 80 fiatal vett részt. A szervezők célja az volt, hogy a diákok megismerkedjenek egymással és egymás tevékenységével, tapasztalatot cseréljenek, új ismeretekre tegyenek szert. A csókai középiskolát ezen a rendezvényen Kónya Anita, Irena Tot, Csanádi Vivien, Borsos Bettina, Kelemen Enikő és Matúz Nikoletta diáklányok és Nikolić Ibolya iskolapedagógus képviselte.

A résztvevők egész napos tréningeken vettek részt, amelyek keretében kommunikációs és problémamegoldó készségüket fejlesztették, erősítették önbizalmukat, és projekteket is írtak. Esténként érdekes szórakoztató és játékos programokat szerveztek a számukra.

‒ A találkozó fárasztó, de nagyon érdekes és tanulságos volt. Diákjaink nyitottak voltak az együttműködésre, minden programban lelkesen vettek részt. Nagyon jól érezték magukat, sok élménnyel és ötlettel tértek haza ‒ mondta Nikolić Ibolya.

M.M.I.

Rólunk képekben

Kontakt:

tel/fax +381/230-71-056
info@hpscoka.edu.rs
23320 Čoka
Moša Pijade 28.